Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Noves bases reguladores de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de BCN.

Aprovació definitiva de les bases reguladores de la convocatòria general de subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat.

El dimecres 24 de novembre s’han publicat al BOPB les noves bases reguladores de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Aquestes bases s’aplicaran ja en la convocatòria del 2022, així com a les successives fins que es tornin a modificar.

Quines novetats hi ha en aquestes bases?

En aquestes noves bases de les subvencions generals de l’Ajuntament de Barcelona s’hi han incorporat les següents novetats que us resumim a continuació:

 • Es consolida la presentació telemàtica com a única forma de presentació de les sol·licituds. Per tal de fer aquesta presentació telemàtica cal que disposeu d’un certificat digital. Consulteu aquest especial de TJ sobre el certificat digital amb informació sobre quins certificats existeixen, quins són vàlids per a les subvencions de l’Ajuntament, com obtenir-los, etc.
 • S’incorporen nous criteris transversals que fan referència a la perspectiva ecosocial del projecte, al consum responsable i a la perspectiva intercultural. Aquests s’afegeixen al ja existent sobre perspectiva de gènere.
 • Pel que fa a les despeses i ingressos:
  • S’inclouen com a despeses no subvencionables els productes que poden crear addicció i que són perjudicials per a la salut reconeguts per organismes internacionals (com el tabac, les begudes alcohòliques o anàlegs).
  • Pel que fa a les despeses subvencionables, aquestes han de correspondre totes a la naturalesa del projecte subvencionat.
 • A l’hora de fer la justificació, s’hi estableix l’obligatorietat de presentar una auditoria per a projectes d’import igual o superior a 50.000 euros o per a subvencions concedides d’import igual o superior a 30.000 euros.
 • S’incorporen noves finalitats com la promoció de la diversitat de la ciutat, de les expressions culturals, de la perspectiva intercultural, de l’economia social i solidària, entre d’altres.
 • Pel que fa als requisits dels projectes s’hi afegeix que siguin coherents amb els valors, polítiques i pràctiques municipals especialment pel que fa a la sostenibilitat i la transversalitat de gènere.
 • Hi ha nous factors vinculats al Pla Estratègic de Subvencions (PESM) que ha desenvolupat l’Ajuntament de Barcelona.

Atents, que ben aviat es publicarà la convocatòria general de subvencions de l’any 2022 de l’Ajuntament de Barcelona i també ve amb novetats! 

(font de la notícia a Torre Jussana)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: