Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona (28 de juny al 3 de juliol)

La GRAN pantalla 2022 és la quarta edició del Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans, un espai de trobada intergeneracional per potenciar el cinema com a eina de diàleg, reflexió i transformació social al voltant dels imaginaris que la societat perpetua sobre les persones grans.

En particular, aquesta edició vol celebrar el retrobament al cinema amb els aforaments complets després de dos anys de pandèmia i alhora ser un escenari per conversar sobre les temàtiques que afecten les persones grans, relatant-ne la pluralitat i combatent els estereotips més clàssics.

La GRAN pantalla és un espai per ressaltar la bellesa de la vellesa. Per posar en valor allò que ens uneix i ens diferencia les persones que es troben en diferents moments vitals. La GRAN pantalla es consolida com el principal Festival de Cinema per posar en valor i reflexionar sobre les persones grans que serem, si tenim sort.

Aquest any, el Festival comptarà amb sis dies de projeccions als Cinemes Girona (Barcelona), una projecció a la Filmoteca de Catalunya, una mostra del Festival a Mollet del Vallès i una altra a Sabadell i, una plataforma pròpia a la nostra web per veure els curtmetratges guanyadors de les edicions anteriors.

Del 28 de juny al 3 de juliol als Cinemes Girona.

– Podeu trobar tota la informació a la pàgina web del Festival: https://lagranpantallafestival.com/ca/

– Hi podeu veure la programació: https://lagranpantallafestival.com/ca/programacio-2022/

i reservar-hi les vostres entrades: https://lagranpantallafestival.securesign.app/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: