Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Departament de Cultura: subvencions per a projectes culturals que facin servir tecnologia immersiva

Són subvencions per promoure projectes immersius, entesos com aquells projectes culturals originals de caràcter artístic que creen una sensació d’immersió que envolta el públic i el fa sentir completament implicat en l’experiència. Els projectes objecte d’aquestes subvencions han de tenir com a temàtica el patrimoni cultural, les arts escèniques, les arts visuals, la literatura, la música, el videojoc i els audiovisuals.

Es poden atorgar subvencions en les tres modalitats següents:

  • a) Suport per a les despeses de serveis per a la creació i la promoció de projectes culturals que facin servir tecnologia immersiva.
  • b) Suport per a les despeses de material i programari per a la producció de projectes culturals que facin servir la tecnologia immersiva.
  • c) Suport per a la implantació, millora o actualització d’equipament tecnològic per a sales immersives.
Termini per sol·licitar l’ajut: del 28 de juliol al 20 de setembre a les 14h.

CANVI DE L’HORA DE TANCAMENT DEL TRÀMIT: Amb els terminis habituals, aquest tràmit es tancaria el 19 de setembre, però per poder atendre les incidències tècniques que puguin sorgir dins de termini, es posposa el tancament fins al 20 de setembre a les 14h.

A qui va dirigit

a) A les empreses, ja siguin persones físiques o jurídiques amb domicili en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, quan el seu projecte tingui incidència a Catalunya, per explotació o disponibilitat.

b) A les entitats privades sense ànim de lucre amb domicili en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, quan el seu projecte tingui incidència a Catalunya, per explotació o disponibilitat.

c) Als ens locals de Catalunya i ens públics adscrits o dependents, inclosos els consorcis, les fundacions i les societats mercantils amb capital social aportat íntegrament o majoritàriament per les entitats esmentades. 

No poden optar a aquestes subvencions:

L’Ajuntament de Barcelona ni els ens públics adscrits o dependents d’aquest ajuntament. 

Visiteu el web 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: